Hlavní obsah

Muž ležel v tratolišti krve, útočníkovi hrozí 18 let

Novinky, lap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Na křižovatce ulic Topolová a Jabloňová v Praze byl nalezen třiatřicetiletý muž s bodnými poraněními břicha. Útočník byl nalezen během dopoledne, pokusil se spáchat sebevraždu. Případ nyní převzali kriminalisté krajského ředitelství, kteří budou případ pravděpodobně kvalifikovat jako pokus o vraždu, podezřelému hrozí 18 let vězení, uvedla policejní mluvčí Jana Rösslerová.

Foto: Profimedia.cz

Článek

"Kolem půl osmé ráno nalezl náhodný kolejdoucí na křižovatce ulic Topolová a Jabloňová na Praze 10 muže, který bezvládně ležel v tratolišti krve. Přivolaná záchranná služba okamžitě převezla muže s bodným poraněním v oblasti břicha do nemocnice, přímo na operační sál," řekla Rösslerová.

"Na místo ihned vyjeli policisté se speciálně vycvičeným psem, výjezdová skupina kriminalistů a detektivové krajského ředitelství, kteří zjišťují jak bližší okolnosti případu, tak i totožnost doposud neznámého muže," dodala Rösslerová.

K případu vyjížděla i zásahová jednotka, vzhledem k tomu, že kriminalisté měli informace o tom, že v jednom z bytů ubytovny v Topolové ulici se nachází podezřelý muž. "Když však zásahová jednotka násilím vnikla do bytu, nalezla podezřelého, který spáchal sebevraždu. Nicméně toho po neúspěšném pokusu o sebevraždu záchranná služba převezla do nemocnice a tento ukrajinsky hovořící muž by neměl být ohrožený na životě."

„V neděli po 7. hodině ráno byla záchranná služba přivolána do ulice Topolová v Záběhlicích k poraněnému muži. Třiatřicetiletý raněný byl převezen do Vinohradské nemocnice na ARO. Po 11. hodině nás volali znova na stejné místo činu k asi 35letému muži, který byl převezen do stejné nemocnice na ortopedii,“ sdělila Novinkám Jiřina Ernestová mluvčí Záchranné služby Praha.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám