Hlavní obsah

Při rodinné hádce ve Vraném nad Vltavou byli pobodáni dva lidé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Policisté v sobotu zasahovali u rodinné šarvátky ve Vraném nad Vltavou u Prahy. Při incidentu byli lehce pobodáni dva lidé. Záchranáři je převezli do nemocnice. Co přesně se stalo, je předmětem vyšetřování, řekl mluvčí policie Prahy-venkov Zdeněk Chalupa.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Událost se stala před 16. hodinou. "Šlo o incident mezi manželi, do kterého následně zasáhl ještě otec té manželky," uvedl mluvčí. Jak se potyčka seběhla a kdo na koho zaútočil, neupřesnil. Podle dostupných informací byli zraněni manžel a zřejmě i jeho tchán.

"Jeden z mužů utrpěl bodnou ránu v oblasti zad, druhý lehčí zranění hlavy," uvedla mluvčí středočeské záchranné služby Tereza Janečková. Záchranáři oba převezli do pražských nemocnic.

Podobný případ řešili před několika dny příbramští policisté. Šestatřicetiletá žena v Příbrami napadla nožem svého o tři roky staršího manžela. Zasadila mu dvě bodné rány, které si vyžádaly chirurgické ošetření. Za pokus o těžkou újmu na zdraví jí hrozí až deset let vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám