Hlavní obsah

Opilý muž napadl v Šumperku manželku, zaútočil i na policisty

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šumperk

Jako smyslů zbavený si počínal v neděli odpoledne v Šumperku šedesátiletý muž. Nejprve napadl svou manželku, a když přijeli na místo policisté, zaútočil i na ně. Skončil v policejní cele.

Foto: Profimedia.cz

Článek

K incidentu došlo v bytě na Čajkovského ulici. „Muž tu fyzicky napadl svou manželku. Ta přivolala policejní hlídku, na kterou násilník také zaútočil,“ řekl Právu v pondělí šumperský policejní mluvčí Josef Bednařík.

Policisté podle něj museli proti muži použít donucovací prostředky. Zadrželi jej, převezli k lékařskému vyšetření a následně do policejní cely. „Po celou dobu muž policistům vyhrožoval, že až je potká, tak je zmlátí. Před umístěním do policejní cely byla u zadrženého provedena dechová zkouška s výsledkem 2,82 promile alkoholu. Ke zranění osob nedošlo,“ konstatoval mluvčí.

Muž je podle něj podezřelý ze spáchání trestných činů násilí proti úřední osobě a vyhrožování s cílem působit na úřední osobu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám