Hlavní obsah

Dva mrtví v noci na neděli v Plzeňském kraji

Právo, Novinky, Patrik Biskup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hned u dvou úmrtí zasahovali policisté v noci na neděli. V Sedláčkově ulici v Plzni byl nalezen mrtvý muž pod schody jednoho z barů, pravděpodobně se udusil zvratky. Oslava příchodu nového roku skončila tragicky ve Strašicích na Rokycansku, kde se zastřelil starší muž.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Plzeňští policisté vyšetřují okolnosti smrti muže, kterého našli v neděli k ránu pod schody v jednom z barů v Sedláčkově ulici v Plzni.

„Přivolaný lékař určil jako pravděpodobnou příčinu smrti udušení zvratky,“ uvedla mluvčí policejního ředitelství v Plzni Martina Korandová. Podle ní byla nařízena soudní pitva, která by měla verzi o nešťastné náhodě potvrdit.

Na místě také zasahovala záchranná služba. „Byl nám ohlášen nález muže pod schody, který nejeví známky života. I přes intenzivní resuscitaci se nám ho oživit nepodařilo,“ sdělila dispečerka plzeňské záchranky Lenka Ptáčková.

Na Rokycansku se zastřelil starší muž

Tragédií skončila oslava Nového roku ve Strašicích na Rokycansku. K ránu se tam zastřelil starší muž. Co bylo motivem sebevraždy, vyšetřují policisté, kteří jsou stále ještě na místě.

„Mohu potvrdit, že prošetřujeme úmrtí čtyřiašedesátiletého muže, který podlehl střelnému poranění,“ uvedla policejní mluvčí Martina Korandová. Bližší informace s ohledem na rodinu policie poskytovat nebude.

Muž byl mrtvý na místě. „Zranění byla neslučitelná se životem. Tam už se nedalo nic dělat,“ konstatovala mluvčí krajské záchranné služby Lenka Ptáčková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám