Hlavní obsah

Policie hledá muže, který se ztratil cestou do práce

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští policisté pátrají po 47letém Janu Lukáčovi z Děčína, který minulou středu nedorazil do zaměstnání, a od té doby o něm nejsou žádné zprávy. Policie žádá o pomoc veřejnost.

Článek

Blízcí postrádají muže od chvíle, kdy odešel v ranních hodinách do zaměstnání v Praze 6. Na své pracoviště ale nedorazil a rodina doposud nemá žádné informace o jeho pohybu nebo pobytu.

„Policisté žádají širokou veřejnost o pomoc při pátrání po shora jmenovaném, kdy jakékoliv informace k jeho osobě mohou pozorní spoluobčané předat policistům prostřednictvím linky tísňového volání,“ řekl mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Pohřešovaný je štíhlé, 170 – 175 cm vysoké postavy a má krátké hnědé vlasy. V době odchodu do zaměstnání byl oblečen do šedé mikiny, modrých džín a tenisek, na hlavě měl pletenou zelenou čepici. U sebe měl osobní doklady, mobilní telefon, který je ale momentálně vypnutý, a černý batoh nezjištěné značky.

Reklama

Výběr článků

Načítám