Hlavní obsah

Lupiči, kteří na dálnici ukradli 70 miliónů, dodávku bezpečnostní služby zapálili

Právo, Petr Kozelka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Lupiči, kteří přepadli v neděli večer na dálnici D1 u sjezdu na Rousínov na Vyškovsku dodávku bezpečnostní služby a uloupili 70 miliónů korun, auto bezpečnostní služby po loupeži zapálili.

Článek

Právu to potvrdila jihomoravská policejní mluvčí Petra Vedrová s tím, že policisté i nadále po pachatelích intenzivně pátrají. „Máme nějaké stopy, ale bohužel zatím nemůžeme nic bližšího konkretizovat,“ prohlásila Vedrová.

K přepadení došlo v neděli krátce před půlnocí na dálnici ve směru na Ostravu. Z bílého volkswagenu bezpečnostní služby zmizely desítky miliónů korun, lupiči posádce měli pohrozit zbraněmi. Naštěstí nedošlo k žádnému zranění. [celá zpráva]

Podle prezidenta Asociace českých soukromých bezpečnostních agentur Jiřího Kameníka nebyla převážená částka nijak neobvyklá nebo vysoká. „Každodenně se takto převezou stovky miliónů korun, kdyby to tak nebylo, zastaví se oběh peněz v České republice,“ řekl Právu Kameník.

Reklama

Výběr článků

Načítám