Hlavní obsah

V Plzni se srazil kamión s autobusem MHD, tři zranění

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

V plzeňské průmyslové zóně Borská pole se v pondělí večer srazil kamión s autobusem MHD. Záchranáři odvezli do nemocnice tři lehce zraněné pasažéry z autobusu. K nehodě došlo na křižovatce ulic Teslova a Podnikatelská.

Článek

Po střetu zůstal kamión se zdemolovanou kabinou stát v křižovatce, autobus skončil o několik metrů dál v oplocení průmyslového areálu.

Foto: Patrik Biskup, Právo

Následky srážky autobusu a kamiónu v Plzni

Viníkem karambolu je řidič kamiónu, který vjel do křižovatky z vedlejší ulice a nedal projíždějícímu autobusu přednost. „Když jsem přijížděl ke křižovatce, viděl jsem, jak se zprava blíží kamión. Nebrzdil, a tak jsem jenom trochu přidal plyn a pak jenom koukal, abych se dostal mezi transformátor,“ řekl Právu na místě řidič autobusu.

Foto: Patrik Biskup, Právo

Následky srážky autobusu a kamiónu v Plzni

Mluvčí plzeňské záchranky Lenka Ptáčková uvedla, že zranění cestujících z autobusu nejsou vážná. „Jednoho zasáhly střepy do obličeje, další si stěžoval na bolest hlavy a třetí má lehké odřeniny a naraženou ruku,“ upřesnila Ptáčková.

Foto: Patrik Biskup, Právo

Následky srážky autobusu a kamiónu v Plzni

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám