Hlavní obsah

Muž okradl pacienta po operaci, chtěl mu vybrat i účet

Novinky, ČTK, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jablonec nad Nisou
Aktualizováno

Kriminalisté v Jablonci nad Nisou pátrají po muži, který před tamní nemocnicí okradl pacienta po operaci. Pomocí jeho dokladů a platebních karet chtěl také vybrat hotovost z účtu okradeného.

Článek

„Čtyřiapadesátiletému muži z Ústí nad Labem pachatel vzal před jabloneckou nemocnicí peněženku i s doklady a platebními kartami. Na ně se pak neúspěšně pokusil vybrat hotovost. Zachytila jej ale kamera a policisté vědí, jak vypadá,“ řekla v úterý policejní mluvčí Ludmila Knopová.

Pacient byl okraden v polovině letních prázdnin, právě když z nemocnice odcházel a čekal na odvoz domů. "Pachatel zřejmě zneužil skutečnosti, že muž si na tašku, kterou si odložil vedle lavičky, položil příruční zavazadlo s doklady a peněženkou," uvedla Knopová.

Zloděj se peníze z účtu pokusil získat 25. července. Okradený muž ale u karet neměl poznamenaný PIN a o peníze díky tomu nepřišel. Policisté žádají ty, kteří muže na fotografii poznají, aby zavolali na číslo 974 474 741 nebo na linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám