Hlavní obsah

Na Frýdecko-Místecku bouralo osm aut, na místě je pět zraněných

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hrádek

Řetězová dopravní nehoda, do které se zapojilo celkem osm aut, zastavila v pátek odpoledne dopravu v obci Hrádek na Frýdecko-Místecku. Podle prvních informací je na místě pět zraněných, z toho jeden těžce.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

O nehodě, která se stala mezi Třincem a Jablunkovem na silnici I/11 před třetí hodinou odpolední, informoval mluvčí frýdecko-místecké policie Vlastimil Starzyk.

„Kamión jedoucí ze směru od Jablunkova se střetl s osobním automobilem jedoucím v opačném směru. To mělo za následek řetězovou reakci, kdy následně bouralo celkem osm aut. Míra zavinění a příčina této dopravní nehody  budou předmětem dalšího šetření,“ sdělil Starzyk.

Na místě bylo zraněno celkem pět osob. „Jedna osoba těžce - byla vyproštěna hasiči a přepravena vrtulníkem do fakultní nemocnice v Ostravě-Porubě. Dvě osoby jsou zraněny lehce a u dalších dvou osob zatím není jasné, o jaká zranění půjde,“ dodal Starzyk.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám