Hlavní obsah

Kamión tlačil auto v protisměru desítky metrů, řidič zemřel

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Tragickými následky skončil v úterý večer smyk osobního vozu na silnici první třídy na Plzeňsku. Automobil se dostal do protisměru, kde se střetl s kamiónem. Ten vůz tlačil desítky metrů před sebou. Řidič osobního vozu nehodu nepřežil.

Článek

Ke čtvrté smrtelné nehodě na jižním Plzeňsku v tomto roce vyjížděli policisté po půl sedmé večer. Sedmadvacetiletý řidič jel Renaultem Laguna po silnici číslo 26 od Chotěšova směrem na Stod.

Z dosud neznámé příčiny dostal mladík s vozidlem smyk a přejel vlevo mimo vozovku. Tam se od svahu odrazil zpět do protisměru, kde se střetl s právě projíždějící nákladní soupravou. Kamión tlačil osobní auto 40 metrů po silnici a poté jej odhodil do pole, kde vůz skončil na střeše,“ popsal nehodu mluvčí policie Libor Pilař.

Řidič osobního auta střet nepřežil. „Řidič nákladního auta se podrobil dechové zkoušce na přítomnost alkoholu s negativním výsledkem. Silnice byla až do půlnoci zcela uzavřena,“ doplnil mluvčí s tím, že policisté dopravu odkláněli přes okolní obce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám