Hlavní obsah

Muži kradli v prodejnách s erotikou

Právo, Radek Plavecký

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno

Na obchody s erotickým zbožím se zaměřila čtveřice mužů v Kladně. Tři z pachatelů zaměstnávali obsluhu všetečnými otázkami, a zatímco jim prodavačka předváděla vystavené zboží, čtvrtý mezi tím vybral pokladnu.

Článek

„Zloděj odcizil jen několik tisíc korun. Vyšetřovatel má však poznatky, že povedený čtyřlístek navštívil i další pobočky tohoto řetězce v Praze,“ uvedla mluvčí kladenské policie Michaela Nováková. V Praze ale nejspíš obsluhu varovali kolegové, a tak si na zloděje dávali pozor.

„Je pravděpodobné, že se výše zmiňovaní pánové nezaměřili pouze na tyto prodejny. Jsou k dispozici indicie, že k podobným krádežím mohlo dojít kdekoli na území hlavního města Prahy nebo ve středních Čechách. Žádáme proto všechny, kteří přišli do styku s touto skupinkou, aby se přihlásili na kterékoliv policejní služebně, nebo na tísňové lince 158. Také přivítáme veškeré poznatky o identitě mužů, kteří byli zachyceni bezpečnostní kamerou umístěnou v prodejně,“ dodala Nováková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám