Hlavní obsah

Ohořelý kamión komplikoval provoz na dálnici D2

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno
Aktualizováno

Osm hasičských jednotek likvidovalo v pátek ráno rozsáhlý požár kamiónu na dálnici D2 u Brna. Vůz převážel textil, nikdo nebyl zraněn, škoda je ale odhadnuta na více než milión korun. Problémy nejspíš způsobila technická závada na starším vozidle.

Článek

Požár způsobil velké dopravní komplikace. Plameny se na tahači objevily po páté hodině ráno, když jelo auto na 2,5. kilometru na začátku města. Vůz začal hořet na velmi rušném místě, kterým v ranní špičce projíždí velké množství vozidel.

Řidič plameny včas zpozoroval a stihl z kabiny vystoupit. Oheň se rychle šířil a nakonec k jeho likvidaci vyjelo osm hasičských jednotek. Plameny hasiči zlikvidovali v půl osmé, z tahače nezůstalo téměř nic, na odpis je také větší část návěsu.

Vozidlo zůstalo i po likvidaci stát na dálnici, po osmé hodině se podařilo uvolnit jeden jízdní pruh. Policie přesto odklání část vozidel na objízdnou trasu přes Modřice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám