Hlavní obsah

Žena ve Šternberku skočila pod vlak, vyvázla lehce zraněná

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osmašedesátiletou ženu srazil v neděli krátce před šestou hodinou ráno na železničním přejezdu osobní vlak, který jel na trati ve směru od Šternberka na Uničov. Důchodkyně, která se zřejmě pokusila spáchat sebevraždu, vyvázla z nehody jen s lehkým zraněním.

Foto: Luděk Fiala, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„K události došlo v 5:50 hodin na jedné z kolejí v železniční stanici ve Šternberku,“ řekl Právu Jan Kučera z Drážní inspekce s tím, že jde o průjezdnou kolej, která není vedena přímo u drážní budovy. „Podle našich informací se žena pokusila spáchat sebevraždu,“ podotkl Kučera.

Trať je již otevřena

„Poškozená byla převezena se zraněním do Fakultní nemocnice v Olomouci,“ informoval Právo mluvčí krajského policejního ředitelství v Olomouci Michal Pižurin.

„Trať musela být do 7:04 hodin uzavřena. Cestující byli převáženi náhradními autobusy,“ konstatovala mluvčí Českých drah pro Moravu Kateřina Šubová s tím, že strojvedoucí neměl šanci srážce zabránit.

„Celá záležitost je dosud předmětem policejního šetření,“ dodal Pižurin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám