Hlavní obsah

Po dálnici D2 kráčel muž, srážku s autem nepřežil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Břeclav

Automobil jedoucí po dálnici D2 na Bratislavu srazil v pátek večer u čerpací stanice u obce Ladná chodce. Muž utrpěl rozsáhlá poranění, neslučitelná se životem. Jeho totožnost policisté zatím neznají. Informovala o tom mluvčí břeclavské policie Kamila Haraštová.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Policisté teď zjišťují, co bylo příčinou neštěstí. Značný díl zodpovědnosti má nejspíš oběť. Chodci se totiž po dálnici pohybovat nesmí. Vyšetřovatelé musejí ještě zjistit, jakou rychlostí osobní auto jelo a co vlastně zemřelý na vozovce dělal.

Při zjišťování totožnosti oběti žádají policisté o pomoc veřejnost. Neštěstí se stalo asi ve 21:30. Muži bylo asi 30 až 40 let, byl menší postavy a měl hnědé krátké vlasy.

"Na sobě měl oblečené černé rifle s opaskem z hnědé kůže, tmavě modrou mikinu s nepravidelným červeným vzorem na hrudi a na nohou měl obutou sportovní šedou obuv s přezkami na suchý zip," popsala neznámého muže Haraštová.

V polovině předloktí levé ruky měl muž vytetovanou ženskou hlavu a rozvinutý květ růže se stonkem. Policisté uvítají jakékoliv informace na tísňové lince 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám