Hlavní obsah

Majitelku salónu s erotickými službami poslal soud na pět let do vězení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlínský krajský soud poslal v pátek na pět let do vězení majitelku masážního salónu ve Zlíně-Pasekách. Podnik odsouzené Hany Křeháčkové oficiálně nabízel relaxační a rekondiční služby. Podle obžaloby v něm byl ale poskytován sex za úplatu a pracovaly v něm čtyři nezletilé dívky. Žena svou vinu popírá.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Křeháčková si masážní salón, který oficiálně nabízel relaxační a rekondiční služby, otevřela v roce 2005. Policie ji obžalovala za činnost, jež měla probíhat od jara 2006 do letošního ledna. [celá zpráva]

Podle státního zástupce Lea Foltýna žena do salónu najímala ženy a dívky, které za úplatu poskytovaly klientům erotické masáže. Podnikatelka je lákala na inzeráty, až později je ale seznámila s jejich skutečnou činností. Podle kriminalistů podnik nabízel erotické masáže, které byly zpravidla zakončeny třením penisu a vyvrcholením muže.

Křeháčková se po celou dobu bránila tvrzením, že v salónu poskytovanou masáž sama vymyslela a má na ni i patent. "Kalifornská masáž se prováděla na osprchovaném a vysvlečeném zákazníkovi. Šlo o lymfatickou masáž, kdy masérka byla nahá a zákazníka masírovala svým tělem. Byla to takzvaná masáž body to body. Nemělo docházet k vyvrcholení. Nikdy nikomu jsem neřekla, aby masturboval zákazníkovi," uvedla již dříve.

Proti podnikatelce ale již dříve před soudem vypovědělo několik svědkyň, které v salónu pracovaly. Soud vyslechl i ty, kterým v té době nebylo 18 let. Některé z nich měly s klienty i pohlavní styk.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám