Hlavní obsah

Popelářský vůz přejel v Šumperku závozníka

Novinky, ČTK, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šumperk

Těžkým zraněním podlehl ve středu v nemocnici závozník popelářského nákladního vozu, kterého pracovní automobil přejel. Neštěstí se stalo v Šumperku ve chvíli, kdy vůz couval. Kromě policistů se případem zabývají také inspektoři bezpečnosti práce.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Neštěstí se stalo v Komenského ulici před osmou hodinou ráno. Popelářský vůz vyjel ze dvora a couval po ulici k dalšímu shromaždišti domovního odpadu.

„Podle dostupných informaci stál závozník při couvání na zadní stupačce a během jízdy z ní seskočil za vozidlo. Při tom byl muž zachycen zadní nástavbou, takže upadl pod zadní kolo couvajícího vozidla," popsala policejní mluvčí Marie Šafářová.

Okolnosti nehody i nadále vyšetřují policisté, kteří také nařídili soudní pitvu. Policie zároveň žádá případné svědky, kteří se v danou dobu pohybovali v těchto místech, aby se s informacemi k nehodě obrátili na kteroukoli policejní služebnu nebo na linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám