Hlavní obsah

Zloději v Ostravě vykradli garáž i s hlídacím psem

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Psa, který byl určený k hlídání garáže, ukradli dosud neznámí zloději spolu s dalšími věcmi z areálu jedné z ostravských firem. Informovala o tom mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková.

Článek

Zloději garáž vykradli už v polovině minulého týdne, policie ale o činu informovala až v úterý. Dosud neznámý pachatel z garáže ukradl náhradní díly na vozidlo Tatra 815 a také psa.

„Ke střežení objektu byli určeni dva psi, jedno ze zvířat bylo nalezeno později poblíž areálu, ovšem hlídacího psa pachatel zřejmě odcizil. Šlo o německého ovčáka černé barvy se znaky, starého asi rok a osm měsíců, slyšícího na jméno Athyla. Majitelka již kontaktovala i útulek, nicméně pes do současnosti nalezen nebyl,“ uvedla mluvčí policie Gabriela Holčáková.

„Žádáme případné svědky, pokud mohou k věci podat jakékoliv informace, aby nás kontaktovali na lince 158 nebo tel. 974 727 30,“ dodala mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám