Hlavní obsah

Auto skončilo po havárii na zahradě, řidič utekl

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov

Přerovští policisté pátrají po řidiči seatu, který ve čtvrtek odpoledne havaroval poblíž Přerova a skončil na zahradě. Majitel, který pil alkohol, se k řízení nehlásí.

Článek

Řidič jel s autem od místní části Přerov – Předmostí ve směru na obec Lýsky. „Kvůli rychlé jízdě se po projetí zatáčky dostal do protisměru. Následně strhl řízení a vyjel na travnatý pás, kde narazil bokem do ovocného stromu a přední částí auta do kovové brány s oplocením. Vozidlo přejelo přes celou zahradu a jeho jízdu zastavil až přípojný vozík,“ řekla Právu v pátek přerovská policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Policisty podle ní přivolali na místo majitelé zahrady, kteří si však auta všimli, až když bylo prázdné.

„Při šetření nehody se na místo dostavil majitel vozidla, u kterého byla provedena orientační dechová zkouška, která vykázala hodnotu 2,11 promile alkoholu,“ uvedla mluvčí s tím, že majitel odmítl, že by auto řídil.

„Dopravní nehoda je i nadále v šetření dopravních policistů. Škoda na vozidle byla vyčíslena na 150 000 korun, na ovocném stromku 3 000 korun a na oplocení zahrady 50 000 korun,“ dodala Zajícová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám