Hlavní obsah

Policie žádá o pomoc při pátrání po lupičích

Právo, Jiří Bednář

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové

Policie v Hradci Králové hledá pachatele loupežného přepadení sázkové kanceláře Fortuna, k němuž došlo 26. července na hradecké Pospíšilově třídě. Dva maskovaní pachatelé vstoupili ve čtvrt na pět odpoledne do provozovny, přistoupili k přepážce a se zbraní v ruce přinutili obsluhu k vydání několika tisíc korun. Poté z kanceláře utekli.

Článek

„Jeden z pachatelů byl podle popisu obsluhy vyšší postavy, oblečený v tmavém oděvu, na hlavě měl černou kšiltovku, jeho ústa byla zakrytá tmavým šátkem a na očích měl tmavé brýle. Druhý pachatel byl menší postavy a oblečený byl rovněž do tmavého oděvu. Oba měli na rukou rukavice a hovořili plynule česky,“ sdělila mluvčí hradeckého policejního ředitelství Ivana Ježková.

Muži mohli být svědky spatřeni v inkriminovanou dobu v oblasti ulic Pospíšilova třída, ulice Na Střezině, Pouchovská a případně i Okružní ulice.

„Osoby, které jsou zachyceny na videozáznamu, nemusí být pachatelé přepadení, může se jednat i o svědky, kteří se pohybovali v místě události v době, kdy k přepadení došlo,“ uvedla mluvčí.

Všichni svědkové, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace k osobám na videozáznamu, případně byli svědky loupežného přepadení a viděli pachatele, nechť zavolají na bezplatnou linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám