Hlavní obsah

Felicie v Ostravě srazila motorkáře, ten skončil ve vážném stavu v nemocnici

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Ve vážném stavu skončil v nemocnici 24letý motorkář, kterého v sobotu odpoledne v Ostravě-Petřkovicích srazilo osobní auto. Nehodu podle policie zavinil řidič felicie, který motocyklu jedoucímu po hlavní silnici nedal přednost. Byl večer obviněn z ublížení na zdraví z nedbalosti.

Foto: Aleš Honus, Právo

Nehoda se stala o půl třetí na křižovatce ulic Hlučínská a Balbínova.

Článek

Nehoda se stala o půl třetí na křižovatce ulic Hlučínská a Balbínova. „Řidič osobního vozidla pravděpodobně nedal přednost v jízdě motocyklu Ducati. Zraněný motocyklista byl převezen do nemocnice,“ uvedla mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková.

Foto: Aleš Honus, Právo

Při střetu motocyklu s osobním autem v Ostravě-Petřkovicích byl vážně zraněn mladý motorkář.

Mluvčí záchranky Lukáš Humpl řekl, že mladý muž utrpěl poranění hrudníku a nohy. „Jeho stav byl hodnocen jako vážný. Pacient byl převezen na urgentní příjem Městské nemocnice Ostrava,“ řekl Humpl.

Dechová zkouška u řidiče vyloučila požití alkoholu před jízdou. „Po dobu asi dvou hodin po nehodě byla v místě omezena doprava, v tuto chvíli už je silnice opět otevřena,“ řekla Holčáková s tím, že policie musela dopravu mezi Ostravou a Hlučínem odklánět přes Petřkovice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám