Hlavní obsah

Policisté obvinili muže za ubití známého kastrolem

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Z těžkého ublížení na zdraví s následkem smrti obvinili ve čtvrtek zlínští kriminalisté jednačtyřicetiletého muže ze Vsetínska. Po hádce a fyzické rozepři usmrtil kastrolem o rok mladšího známého.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Oba dva muži přebývali v nepojízdném vozidle Avia na odlehlém místě u lesa u obce Hutisko-Solanec.  K hádce a bitce mělo dojít již v pátek 22. července večer. Obviněný pachatel měl několikrát udeřit kuchyňským kastrolem oběť do hlavy. Napadený muž vážným poraněním hlavy podlehl,“ informoval mluvčí krajského policejního ředitelství ve Zlíně Josef Havela. Násilnou smrt potvrdila ve středu ve večerních hodinách soudní pitva.

„Nález těla ohlásila policii padesátiletá žena ze Vsetínska v úterý v půl desáté večer. Na místo vyjeli kriminalisté ze Vsetína, kteří rozjeli vyšetřování. Ve středu v dopoledních hodinách si věc převzali krajští kriminalisté. Týž den zadrželi dva podezřelé pachatele.

Jedním z nich je již zmíněný obviněný, druhý zadržený muž byl svědkem celé smutné události,“ uvedl Havela. Pachateli hrozí za trestný čin těžkého ublížení na zdraví osm až patnáct let vězení. Obviněný je nyní v policejní cele ve Zlíně, kde čeká na rozhodnutí soudu o vzetí do vazby.

Reklama

Výběr článků

Načítám