Hlavní obsah

Muž spadl do montážní jámy, zachraňovali ho hasiči

Právo, Novinky, jbs, val

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do zhruba třímetrové montážní jámy se v úterý ráno zřítil dělník v podniku na obrábění pístů v Hradci Králové. Při pádu utrpěl různě závažná zranění. Na místo události vyjely dvě jednotky profesionálních hasičů.

Článek

Incident se odehrál v úterý ráno v areálu firmy zabývající se obráběním pístů do spalovacích motorů a kompresorů v ulici Ležáky.

„Na místo události vyjeli třináct minut po sedmé hodině ráno profesionální hasiči ze stanice Pražská a jejich kolegové z centrální stanice Hradec Králové se dvěma technickými automobily a cisternou. Při příjezdu první jednotky již na místě zasahovala zdravotnická záchranná služba,“ uvedla mluvčí královéhradeckých hasičů Martina Žahourková.

„U zraněného muže byl v tu dobu jeho kolega. Lékař a záchranář slezli po žebříku do montážní jámy a poskytli zraněnému muži nezbytnou péči. Hasiči spustili do jámy nosítka, zraněného vytáhli ven a pomohli transportovat do sanity,“ sdělila mluvčí s tím, že příčiny nešťastné události šetří policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám