Hlavní obsah

V Krnově byla zavražděna jedenáctiletá dívka

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krnov
Aktualizováno

Násilné úmrtí jedenáctiletého dítěte vyšetřuje policie v Krnově na Bruntálsku. Dítě bylo pravděpodobně ubodáno, policie však dosud k případu nezveřejnila nic bližšího.

Foto: Aleš Honus, Právo

Policisté před domem v Krnově, kde byla ubodána dívka.

Článek

Podle informací Práva k události došlo v pondělí odpoledne a zavražděnou je malá dívka. Na místo byli přivoláni záchranáři.

„Slyšel jsem, že dívku našel její 17letý bratr, když se vrátil domů,“ řekl Právu jeden ze sousedů. K tragédii došlo v třípatrovém domě v klidné a okrajové části Krnova. Policisté po pachateli pátrají.

Informaci o nalezení mrtvého dítěte potvrdila policejní mluvčí Gabriela Holčáková. "V Krnově vyšetřujeme tragickou událost, to je ale vše, co k tomu mohu zveřejnit. Kriminalisté jsou na místě," uvedla mluvčí.

„Po konzultaci s policií mohu potvrdit jen to že v Krnově došlo k úmrtí dítěte. Na místo vyjížděly dvě posádky záchranné služby," řekl mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám