Hlavní obsah

Ztraceného bagristu z Olomoucka našli mrtvého

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Ztraceného devětatřicetiletého bagristu Václava Opluštila z Bohuňovic na Olomoucku, po kterém od pátku pátraly desítky záchranářů, v neděli našli policisté mrtvého. Jeho tělo objevili nedaleko místa, kde byl odstaven jeho stavební stroj.

Foto: Profimedia.cz

Článek

"Jeho tělo bylo objeveno v neděli v 10:00 půl kilometru od místa, kde byl stroj zaparkován. Našel jej v nepřístupném terénu pátrací tým, který vytipoval některé lokality," uvedl policejní mluvčí Michal Pižurin.

Na jeho smrti nemá zřejmě nikdo jiný podíl. Bude nařízena soudní pitva.

Pohřešovaný muž odjel z místa trvalého bydliště ve čtvrtek v 07:00 na bagru. Tento stavební stroj byl nalezen mezi obcemi Grygov a Majetín. Do pátrání po něm se v pátek zapojilo na sedm desítek záchranářů. Prohledávali okolí místa, kde byl stroj nalezen.

Povolána byla i letecká služba, vojenská policie, profesionální hasiči, policisté a kynologové. Pískovnu, která se nachází nedaleko místa, kde byl bagr odstaven, prohledávali v sobotu také potápěči.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám