Hlavní obsah

Nedělní nehody v jižních Čechách si vyžádaly dva životy a čtyři zranění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Během jediné hodiny nedělního dopoledne se na území Jihočeského kraje staly dvě vážné dopravní nehody. Při jedné z nich zemřel dvacetiletý mladík. O obou událostech informoval ředitel jihočeských záchranářů Marek Slabý.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Článek

Před jedenáctou hodinou dopolední došlo k dopravní nehodě mezi obcemi Dolní Dvořiště a Vyšší Brod. Zraněni byli čtyři lidé, z toho dvě děti. "Jedno dítě bylo transportováno na traumatologickou ambulanci v Českých Budějovicích s kontuzí (zhmožděním poz. red.) břicha, ostatní na chirurgii v Českém Krumlově," uvedl ve zprávě Slabý.

Před třičtvrtě na dvanáct zemřel člověk při nehodě u Švětína na hlavním tahu z Českých Budějovic na Tábor. "Při nehodě se čelně srazila dvě osobní auta. Silnice je v obou směrech uzavřena," sdělila agentuře ČTK mluvčí hasičů Vendula Matějů. Podle agentury byli při nehodě dva lidé ještě zraněni lehce.

O život při dopravní nehodě přišel v neděli ráno ještě pětapadesátiletý chodec. V obci Popelín na Jindřichohradecku ho přejel osmnáctiletý mladík, který couval se škodou Favorit, muže přehlédl a usmrtil ho.[celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám