Hlavní obsah

Zloděj pobodal ženu na Kladensku

Právo, Radek Plavecký

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno
Aktualizováno

Neznámý pachatel pobodal v noci na úterý ženu v obci Černuc na Kladensku. Kriminalisté nyní hledají svědky, kteří mohli pachatele poblíž místa činu zahlédnout, a přivést tak vyšetřovatele na jeho stopu.

Foto: Profimedia.cz

Článek

„Krátce před půlnocí napadl zatím neznámý pachatel osmašedesátiletou ženu. Ta zloděje vyrušila, když vnikl na pozemek jejího rodinného domu v obci Černuc. Maskovaný pletenou kuklou přes obličej, vnikl do prádelny, kde ho žena nachytala,“ uvedla mluvčí kladenské policie Michaela Nováková. Žena mu kuklu z obličeje strhla, chytila ho za vlasy a snažila se ho vyvléci před dům.

„Násilník na ni v ten okamžik křičel, že ji musí zabít, protože by ho z vloupání mohla usvědčit. Vysouvacím nožem na koberce jí způsobil mnohočetná bodná a řezná zranění,“ dodala Nováková. Seniorce se, i přes těžká zranění, povedlo zloděje dostat z domu, kde se dal na útěk.

Pobodaná žena zazvonila na sousedy, kteří okamžitě zavolali policii a rychlou záchranou službu. Sanitka zraněnou převezla do kladenské nemocnice, kde se žena podrobila náročné operaci. Lékaři nevylučují trvalé následky po napadení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám