Hlavní obsah

Policie už čtyři roky neví, kdo je mrtvý bez jména

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Již čtvrtým rokem policisté marně pátrají po totožnosti muže, který zemřel v pražské nemocnici v únoru 2007. Tam byl převezen z konečné tramvaje na Spořilově. Doposud se kriminalistům nepodařilo zjistit, o koho se jedná, a policie proto žádá o pomoc veřejnost.

Článek

Na začátku února 2007 zemřel ve Fakultní Thomayerově nemocnici muž, který byl převezen ve velmi vážném zdravotním stavu z Prahy 4, kde byl nalezen ve Spořilovské ulici u konečné tramvaje číslo 11.

I přes velkou snahu lékařů v nemocnici zemřel, a to na zápal plic a celkové selhání orgánů.

Jelikož u sebe neměl žádný doklad a otisky jeho prstů nejsou vedeny v žádných policejních evidencích, nepovedlo se do této chvíle muže žádným možným způsobem identifikovat,“ řekl mluvčí pražské policie Eva Kropáčová.

Muž byl ve věku kolem padesáti let, měl štíhlou postavu vysokou 175 cm. Nosil hnědě delší vlasy česané dozadu a neupravený knír, měl hnědé oči a na levém rameni tetování draka s nápisem Charlie. Na hrudníku pak měl vytetovaného delfína, na pravém rameni orlici.

Lidé mohou své poznatky k muži volat na číslo 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám