Hlavní obsah

Zkouřený řidič převážel pervitin v obálce s policejním razítkem

Právo, Aleš Fuksa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uherské Hradiště

V obálce oražené razítkem Policie České republiky převážel pervitin šestadvacetiletý mladík z Uherskohradišťska. Policisté na něj přišli náhodně při běžné kontrole v noci na úterý. Mladý motorista řídil vůz, i když to má až do podzimu roku 2013 zakázáno. Navíc u něj policisté při kontrole prokázali požití marihuany před jízdou.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Vzhledem k dvojitému prohřešku putoval muž do policejní cely. Jeho vůz mezitím začali prozkoumávat kriminalisté. „Měli jsme podezření, že by se v mercedesu mohly objevit další drogy,“ informoval Právo policejní mluvčí Aleš Mergental.

A opravdu, našli téměř dvě stě dávek pervitinu. Část byla v injekční stříkačce, část zabalená v papíru přehledů bodovaných přestupků a několik dávek bylo zabaleno právě v obálce Policie ČR.

„Motorista převážel přes dvacet gramů pervitinu, za který by uživatelé zaplatili kolem dvaceti tisíc korun. To jestli měl muž drogu připravenou k distribuci, a kde a za jakých okolností se k ní dostal, zůstává předmětem dalšího vyšetřování,“ poznamenal mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám