Hlavní obsah

Požár zničil střechu rodinného domu v Orlové

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Orlová-Poruba

Škodu za 750 tisíc korun způsobil v noci na úterý požár rodinného domku v Orlové-Porubě. S ohněm na místě bojovalo několik jednotek hasičů, příčina požáru je předmětem vyšetřování.

Článek

O požáru informoval mluvčí moravskoslezských hasičů Petr Faster. „Po příjezdu na místo požáru hasiči průzkumem zjistili, že hoří střecha jednopodlažního staršího rodinného domku. Ihned zahájili průzkum a povolali na místo pracovníky rozvodných závodů. Přímo nad hořící střechou se nacházela elektrická přípojka pod napětím. Hasiči tak z bezpečnostních důvodů museli se zahájením hasebních prací počkat na její odpojení,“ sdělil Faster.

Po odpojení elektřiny trvalo hasičům dvacet minut, než dostali oheň pod kontrolu.

„Protože pod střechou byla ukryta ohniska požáru, museli hasiči střechu částečně rozebrat. V průběhu zásahu se ve spolupráci s policií snažili zjistit, kdo je majitelem domku a povolat ho na místo, aby mu po uhašení mohli místo požáru předat,“ dodal mluvčí. Při požáru nebyl nikdo zraněn.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám