Hlavní obsah

Bezdomovec chtěl vyloupit poštu, po měsíci ho vypátrala policie

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policii se podařilo vypátrat muže, který se 24. ledna před polednem pokusil vyloupit poštu na Novojičínsku. Šedesátiletý muž bez trvalého bydliště se pod tíhou důkazů přiznal.

Foto: Luděk Fiala, Novinky

Článek

Jak informoval mluvčí novojičínské policie Petr Gřes, pachatel bez jakéhokoliv slova přistoupil k okénku pošty a obsluze předal papír s textem: „Přepadení, mám bombu! Peníze! Nikomu se nic nestane, rychle.“

Když úřednice na papír pohlédla, vstala od stolu a odešla za vedoucí úřadu. „Když se potom nic nedělo, muž bez jediného slova z pošty odešel. Zaměstnanci vyrozuměli policisty,“ dodal mluvčí policie.

Na stopu pachatele se policisté dostali na základě řady výslechů svědků, kteří poskytli podrobný popis lupiče. „Muž se ke svému jednání doznal. Na svou obhajobu uvedl, že neví, co jej to napadlo. Prostě to zkusil. Když zjistil, že to, co požadoval, nevyjde, tak z pošty odešel,“ doplnil Petr Gřes.

Reklama

Výběr článků

Načítám