Hlavní obsah

Násilník obtěžoval dívky ve vlaku, policie hledá i jejich zachránce

Právo, Martin Polák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sokolov

Sokolovští kriminalisté pátrají po neznámém muži, který ve čtvrtek odpoledne sexuálně obtěžoval ve vlaku dvě mladistvé dívky. Na jednu z nich i zaútočil. Nakonec je zachránil až mladík, jenž do vlaku přistoupil.

Foto: Profimedia.cz

Článek

„Nastoupily v Karlových Varech do vlaku a přisedly si do kupé k jednomu muži. Jakmile se vlak rozjel, neznámý muž začal v kupé přes oblečení onanovat. Dívky muže upozornily, aby toho zanechal. Ten si však stoupl, sundal kalhoty a ukazoval dívkám ztopořený úd,“ popsala událost mluvčí sokolovských policistů Kateřina Dohnalová.

Muž se na chvíli uklidnil, ale poté si přisedl k jedné z dívek a začal jí sahat na prsa. „Dívka se snažila muže odstrčit, když se jí to podařilo, chtěla odejít z kupé, ale muž ji chytil za pas a nechtěl ji pustit. Dívka se nakonec muži vytrhla a šla hledat pomoc,“ pokračovala mluvčí.

Záchrany se dívky dočkaly až na vlakové zastávce, kde přistoupil mladý muž. „Ten útočníka nejdříve napomenul a poté mezi nimi došlo k potyčce, nakonec na vlakové zastávce v Sokolově dívky i útočník vystoupili,“ uvedla Dohnalová.

Násilník byl ve věku kolem 25 let, 170 až 175 cm vysoký, normální postavy, měl středně dlouhé tmavě hnědé vlasy, hnědé husté obočí, hnědé oči, pod nosem malý knír a na tváři strniště, v ústech měl po stranách výrazné špičaté zuby.

Police hledá kvůli svědectví i zachránce dívek, který se představil jako Martin z Kynšperka.

Reklama

Výběr článků

Načítám