Hlavní obsah

Auto se roztočilo a narazilo do protijedoucího vozu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Počasí v sobotu ráno po několika týdnech opět zkomplikovalo život řidičům. Některá místa v České republice trápí ledovka, jinde napadl čerstvý sníh. V Milevsku na Písecku při nehodě čtyř aut zemřel člověk.

Foto: pro Novinky Aleš Havlas, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Řidička citroenu na silnici nezvládla řízení, její vůz se roztočil a narazil do protijedoucího auta, v němž se zranili tři lidé. Jeden z nich, starší muž, byl těžce zraněn a po převozu do nemocnice zemřel.

U nehody zastavilo auto, jehož řidič chtěl pomoci, a do jeho vozu narazilo další auto. Při této srážce naštěstí nebyl nikdo zraněn.

V Čechách pokryl silnice sníh

Rozbředlý sníh leží například na silnicích ve středních Čechách, v Praze, na Vysočině nebo na jihu Čech.

V Moravskoslezském kraji stále sněží, podobně i v horských oblastech Zlínského kraje. Na Valašsku je na silnicích asi třícentimetrová vrstva sněhu.

Ve východních Čechách leží na silnicích vrstva ledu. Na Semilsku se během rána staly dvě nehody. U Jilemnice narazilo auto do stromu a u Martinic sjelo auto do příkopu.

Náledí hrozí i v Jizerských horách a v Krkonoších.

Teploty se ráno pohybovaly kolem nuly, přes den by neměly přesáhnout čtyři stupně. Obloha by se měla během dne protrhávat a teploty budou klesat. Meteorologové předpokládají, že začátkem nového týdne teploty ani přes den nepřekročí nulu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám