Hlavní obsah

Na Valentýna vrazila druhovi nůž do hrudi

Právo, Petr Kozelka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Krvavého Valentýna mají za sebou šestatřicetiletá žena a její o tři roky starší druh z Brna. Oslava svátku zamilovaných se v jejich podání zvrhla v divoký útok zakončený dvěma ranami nožem do mužova hrudníku. Za vším podle všeho byla partnerská rozepře v kombinaci s alkoholem.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Opilá matka tří dětí, které policisté naměřili v dechu bezmála dvě promile alkoholu, se na svého partnera obořila krátce před půlnocí.

„Zranění způsobená sedmicentimetrovou čepelí chladné zbraně si samozřejmě vyžádala urgentní lékařskou péči včetně následné hospitalizace oběti. S ohledem na přítomnost dětí byl na místo vyslán zástupce odboru sociálně právní ochrany a komplikovanou situaci pomáhala řešit i služební psycholožka. Pachatelku nakonec policisté eskortovali do policejní cely, kde strávila noc,“ prohlásil policejní mluvčí Petr Nečesánek.

Policisté ženu budou moci vyslechnout až po jejím úplném vystřízlivění, za pokus o těžké ublížení na zdraví ji ale každopádně hrozí, že následujících pět let stráví za mřížemi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám