Hlavní obsah

Lupič přepadl poštu v Olomouci

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Zatím neznámý lupič maskovaný čepicí a černými brýlemi přepadl v pondělí kolem osmé hodiny ranní pobočku České pošty na ulici Foerstrova v Olomouci. Odnesl si odtud větší finanční obnos.

Článek

„Pachatel přistoupil k přepážce a předal pracovnici lísteček s textem a výhrůžkou, kde požadoval vydání finanční hotovosti. Pracovnice v obavě o své zdraví a život mu vydala hotovost v řádu desítek tisíc korun. Poté pachatel z místa činu odešel,“ řekla Právu olomoucká policejní mluvčí Marie Štrbáková.

Loupežné přepadení má podle ní na svědomí muž 170 až 180 centimetrů vysoký, oblečený byl do péřové tmavé zimní bundy, měl tmavé brýle a čepici. Mluvil dobře česky. Policie hledá svědky, kteří by pomohli objasnit okolnosti loupeže a zjistit totožnost neznámého pachatele.

„Se svými informacemi se mohou přihlásit na telefony 974 766 476 nebo linku 158. Také se mohou osobně dostavit na územní odbor služby kriminální policie a vyšetřování se sídlem na Žižkově náměstí v Olomouci,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám