Hlavní obsah

Vysypané kameny komplikovaly provoz na dálnici D1 před Prahou

Novinky, ČTK, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Průhonice
Aktualizováno

Nehoda nákladního vozu komplikovala od čtvrtečního rána průjezd dálnicí D1 směrem na Prahu. Nehoda se stala na sedmém kilometru, místo bylo většinu dopoledne průjezdné jen částečně.

Článek

Nehoda se stala krátce po šesté hodině. Po karambolu kamiónu byl neprůjezdný střední a levý jízdní pruh. Podle Centra dopravních informací zůstal návěs havarovaného vozu ležet v odbočovacím pruhu u sjezdu na Průhonice.

Ve středovém a levém jízdním pruhu byly po nehodě kameny, které se vysypaly z kontejneru. Místo bylo průjezdné jen pravým jízdním pruhem, vytvořila se dlouhá kolona. Před desátou hodinou zůstal neprůjezdný už jen levý jízdní pruh.

Při střetu osobního a nákladního vozu zemřel řidič

Při srážce osobního a nákladního automobilu na hlavním silničním tahu I/35 u motorestu Koliba na Hradecku zemřel ve čtvrtek ráno řidič osobního vozu. Silnice je v místě nehody uzavřená, a motoristé musejí využít objízdné trasy.

Řidič osobního vozidla narazil do nákladního vozu, který musel kvůli poruše pneumatiky zastavit. Po nárazu vůz přejel do protisměru, kde se srazil s nákladním vozem.

Osobní vůz srazil ženu na přechodu, střet nepřežila

Čtyřiadvacetiletý řidič Škody Favorit srazil ve středu večer ve Valašských Kloboukách na Zlínsku na přechodu pro chodce dvaasedmdesátiletou ženu. Seniorka svým zraněním v noci na čtvrtek podlehla.

"Nejdříve to vypadalo, že žena má pouze zlomeniny a že bude v pořádku. Bohužel její stav se zhoršil a žena zemřela. V tomto roce jde o dvanáctou oběť dopravní nehody ve zlínském okrese. Polovina z nich byli chodci," poznamenala mluvčí krajské policie Jana Bartíková. Policisté nadále tragédii vyšetřují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám