Hlavní obsah

Po těžké nehodě na Zlínsku skončila matka se třemi dětmi v nemocnici

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Matka a její tři děti skončily v pondělí v nemocnici ve Zlíně po těžké dopravní nehodě u obce Lípa na Zlínsku. Během deštivého pondělka zasahovali hasiči na Zlínsku na silnicích šestkrát.

Článek

„K nehodě u Lípy došlo po 16. hodině odpoledne. Na křižovatce silnic Lípa – Slušovice, na hlavním tahu I/49, došlo ke střetu dvou osobních aut zn. Škoda Favorit a Octavia,“ informoval mluvčí Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje Ivo Mitáček.

„Posádky zdravotnické záchranné služby si do své péče postupně převzaly čtyři zraněné osoby. Jednalo se o jednačtyřicetiletou řidičku a její děti ve věku 22, 19 a 8 let.

Po příjezdu hasičů pomohli záchranáři zdravotníkům vytáhnout z vraku favoritu dvaadvacetiletou mladou ženu. Té hasiči nasadili páteřní desku a opatrně ji vytáhli ven,“ popsal Mitáček. Malému dítěti věnovali hasiči svého plyšového maskota dráčka Záchranáčka.

Po dobu zásahu složek integrovaného záchranného systému byla omezena průjezdnost hlavním tahem a dopravu regulovala hlídka policie.

„Dnešní deštivý den znamenal opakované výjezdu profesionálních hasičů ve Zlínském kraji. Jen během dne jsme vyjížděli na šest událostí v dopravě, které si vyžádaly také naši pomoc,“ uvedl mluvčí hasičů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám