Hlavní obsah

Po těžkém střetu čtyři zranění, pro dítě letěl vrtulník

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kroměříž

V křižovatce silnic mezi obcemi Bezměrov a Křenovice ve Zlínském kraji došlo ve čtvrtek ráno k vážnému střetu Renaultu Laguna a Škody Felicie. Při bočním nárazu byli zraněni čtyři lidé, včetně jednoho dítěte.

Článek

„Jedno z aut po srážce prorazilo svodidla a skončilo mimo vozovku. Ve škodovce zůstala na zadním sedadle starší žena, kterou bylo nutné vyprostit,“ řekl mluvčí hasičů ve Zlínském kraji Ivo Mitáček.

Hasiči se po příjezdu pustili do vyprošťování ženy. Po dojezdu vozů záchranné služby si jejich posádky postupně zraněné přebíraly do své péče. Po nutném ošetření byli pacienti odváženi do nemocnice.

„Pro zraněné dítě nechal lékař povolat vrtulník letecké záchranné služby, který si ho vyzvedne v Kroměříži a transportuje ho pravděpodobně do nemocnice v Brně,“ doplnil Mitáček.

Dopravní nehoda způsobila omezení v průjezdnosti silnic k dálničnímu přivaděči na dálnici D1. Okolnosti nehody policisté nyní zjišťují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám