Hlavní obsah

Policie pátrá po lupiči, který přepadl banku v Plzni

Právo, Patrik Biskup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Kriminalisté pátrají po ozbrojeném lupiči, který přepadl v pondělí odpoledne banku v Částkově ulici v Plzni. Do objektu vešel krátce před sedmnáctou hodinou. V nelehkém pátrání žádají o pomoc veřejnost, byť byl pachatel zachycený na kamerách dobře maskovaný.

Článek

„Zakřičel, že je to přepadení, a se střelnou zbraní v ruce požadoval peníze. Vystrašení zaměstnanci pachateli finanční prostředky vydali. Ten si peníze schoval do kapes a z banky odešel,“ popsala přepadení Martina Hábrová z plzeňské policie.

Jedné z pokladních se podařilo přidat k penězům bezpečnostní kapsli, která venku vybuchla a obarvila na červeno nejen peníze, ale i pachatele a jeho oblečení.

„Podezřelý muž byl vysoký přibližně 175 centimetrů, zavalité postavy. Na sobě měl tmavé kalhoty, tmavou mikinu s kapucí přes hlavu a obličej měl krytý tmavým šátkem. Je pravděpodobné, že muž bude mít ruce nebo jiné části těla obarvené červenou barvou,“ dodala Hábrová.

Plzeňští kriminalisté žádají všechny, kteří by muže z fotografií poznali či by měli nějaké informace k případu, aby se ozvali na tísňovou linku policie 158 nebo na telefonní číslo +420 603 704 795.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám