Hlavní obsah

V ranní mlze na Opavsku se srazilo auto s dodávkou, sedm zraněných

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opava
Aktualizováno

Sedm zraněných si v pondělí ráno vyžádala vážná dopravní nehoda na silnici mezi obcemi Arnoštov a Služovice na Opavsku. Čelně se srazily dva automobily, na místě zasahovalo několik posádek záchranářů.

Článek

Záchranáři na místě zjistili, že při srážce osobního vozu s dodávkou v ranní mlze bylo zraněno sedm osob. „Jednalo se o muže ve věku od třiatřiceti do dvaapadesáti let. Jednoho člověka museli hasiči vyprošťovat,“ řekl mluvčí severomoravských záchranářů Lukáš Humpl.

"Hasiči pomohli ven zraněnému řidiči felicie, dveře u něj byly zablokované. Odhadem mu bylo kolem 30 až 35 let. V dodávce stavební firmy jelo osm osob, šest z nich se zranilo," řekl mluvčí hasičů Petr Kůdela.

Vyprošťovaný muž utrpěl středně těžké zranění ruky a nohy. Dalších šest osob bylo zraněno lehce. Jednalo se o poranění končetin, zad a hrudníků. Všech sedm pacientů zůstalo po nehodě při vědomí a se záchranáři komunikovali.

„Nikdo z nich nebyl v době zásahu záchranné služby v bezprostředním ohrožení života. Po ošetření zajistili následně záchranáři transport zraněných a jejich předání na chirurgické ambulanci Slezské nemocnice v Opavě,“ doplnil Humpl.

Policisté nyní okolnosti nehody vyšetřují.

Reklama

Výběr článků

Načítám