Hlavní obsah

Náklaďák tlačil osobní auto desítky metrů, policista za volantem zemřel

Právo, Jindra Pašková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Domažlice

Smrt policistovi za volantem osobního vozu a závažné zranění jeho manželky přinesla ve čtvrtek ráno nehoda u Meclova na Domažlicku, když do jejich vozu narazil nákladní automobil a desítky metrů ho tlačil zaklíněný pod sebou.

Foto: Patrik Biskup, Právo

Těžce zraněnou spolujezdkyni transportoval do nemocnice vrtulník. Ilustrační foto.

Článek

Osmapadesátiletý řidič osobního auta zemřel na místě. „Jeho zranění byla neslučitelná se životem,“ uvedla mluvčí západočeské záchranné služby Lenka Ptáčková. O tři roky mladší spolujezdkyni transportoval vrtulník do plzeňské nemocnice. „Měla těžký úraz hlavy a podezření na úraz páteře,“ dodala Ptáčková.

Nehoda se stala před osmou hodinou ráno na křižovatce s hlavní silnicí první třídy nedaleko Meclova. Zcela zdemolovaný osobní vůz byl zaklíněn pod nákladním.

„Osmadvacetiletý řidič nákladního vozu nedal přednost Škodě Fabia. Z boku do auta narazil a dalších 50 metrů ho tlačil před sebou přes křižovatku do protější vedlejší komunikace,“ uvedla mluvčí domažlické policie Vladislava Čejková.

Podle informací jeli v osobním voze manželé, oba policisté. „Mohu potvrdit jen to, že se jedná o policisty z Domažlicka,“ dodala mluvčí. Policie nehodu dále šetří.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám