Hlavní obsah

Policie už ví, kdo ve čtvrtek vraždil na Novojičínsku

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Odry

Kriminalistům se během dvou dnů podařilo objasnit případ vraždy, ke které došlo ve čtvrtek v rodinném domě v Pohoři nedaleko Oder na Novojičínsku. Z vraždy policie již obvinila jednoho z příbuzných. Informovala o tom policejní mluvčí Darina Majková.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Článek

Jak informovalo Právo, mrtvolu muže policie objevila ve čtvrtek pod hromadou uhlí ve sklepních prostorách rodinného domu. Po muži ve věku 57 let policisté pátrali na základě oznámení jedné z jeho rodinných příslušnic. Nakonec podezření padlo na muže, který byl s mrtvým v blízkém příbuzenstvu.

Motivem jsou podle policie dlouhodobé neurovnané osobní spory. Na těle byly při pitvě zjištěny známky brutálního násilí.

„Podezřelý byl obviněn ze zvlášť závažného trestného zločinu vraždy.  V případě odsouzení mu hrozí trest odnětí svobody deset až osmnáct let,“ uvedla Majková s tím, že policie podala návrh ke vzetí obviněného do vazby.

Reklama

Výběr článků

Načítám