Hlavní obsah

VIDEO: Lupiče po útěku z trafiky zachytila kamera

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Nepříjemný zážitek si odnesla ze svého zaměstnání žena, která v neděli 28. března prodávala v trafice v Trojské ulici v Praze 8. Novinový stánek si totiž vyhlédl ozbrojený lupič, který si odnesl hotovost poté, co prodavačka utekla. Prchajícího lupiče zachytily kamery, policie žádá veřejnost o pomoc.

Článek

Přepadení se stalo po třetí hodině odpoledne, když do prodejny vstoupil muž kolem 25 let. Maskoval se černou pletenou kuklou na hlavě a v ruce držel pistoli, kterou mířil na třicetiletou prodavačku a chtěl peníze.

„Ta mu je ale odmítla dát a z místa utekla směrem na ulici. Poté, co pachatel prodejnu opustil, zjistila, že v pokladně chybí asi čtyři tisíce korun,“ řekla mluvčí pražské policie Eva Miklíková.

Od trafiky lupič utekl směrem k nedalekému finančnímu úřadu. Kriminalistům se doposud nepodařilo lupiče dopadnout, proto žádají o pomoc veřejnost. Policisté hledají muže kolem 25 let štíhlé, asi 170 cm vysoké postavy s krátkými hnědými vlasy.

Oblečen byl do černé bundy a kalhot s bílými pruhy po stranách. Na zádech nesl batoh. Muž hovoří plynně česky. Policie přivítá jakékoli informace na lince 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám