Hlavní obsah

Šofér bez řidičáku se zabil v autě a zranil další dva lidi

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový Jičín
Aktualizováno

Řidič, který usedl za volant bez řidičského oprávnění a potom v úterý ráno havaroval v Novém Jičíně, zemřel lékařům přímo na operačním stole. Nehoda se stala v úterý ráno a kromě třiatřicetiletého řidiče při ní byli zraněni také další tři lidé. Všechny museli z havarovaného vozidla vyprošťovat hasiči.

Článek

Nehoda se stala na ulici K nemocnici, šofér auta podle policie nezvládl pravotočivou zatáčku a sjel do příkopu, kde čelně narazil do mostku.

„U jednoho z mužů lékař zjistil selhání základních životních funkcí. Zraněný byl v bezvědomí, se zástavou dechu i oběhu. Při nehodě utrpěl mnohočetná závažná poranění. Posádka ho v kritickém stavu transportovala do nemocnice v Novém Jičíně,“ uvedl mluvčí záchranky Lukáš Humpl. V nemocnici pak muž zemřel.

Další muž stejného věku utrpěl při nehodě poranění hrudníku a nohy. Po vyproštění, ošetření a uložení do vakuové matrace byl s těžkým zraněním předán ve zdravotnickém zařízení.

„Další pětatřicetiletý muž byl ošetřen s poraněním ruky a podezřením na otřes mozku, jeho zranění se jevila jako středně těžká. Žena ve věku devětapadesáti let utrpěla při nehodě poranění hlavy a ruky, její stav byl středně závažný,“ dodal Humpl.

Okolnosti nehody policisté vyšetřují. „Policejní komisař následně zajistil havarované vozidlo,“ uvedl mluvčí policie Petr Gřes.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám