Hlavní obsah

Plameny v noci zničily další firmy na Kroměřížsku

Právo, Jiří Růžička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kroměříž

Hodinu po půlnoci zasahovali hasiči v Kroměříži u požáru objektu tří soukromých firem. Nikdo nebyl zraněn, plameny však způsobily velké materiální škody. Nejhůř dopadla firma na výrobu nábytku.

Článek

„Už při příjezdu hasičů byla značná část objektu v plamenech a hořela prakticky celá střecha. Hasiči postupně rozvinuli několik proudů vody a z několika stran se snažili požár hasit. Nejvíce zasaženou firmou byla zakázková výroba nábytku, která vyhořela v hlavní části. Vedlejší deratizační firma a pneuservis byly také poškozeny,“ informoval mluvčí Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje Ivo Mitáček.

Požár se hasičům podařilo lokalizovat asi po dvaceti minutách, ale celková likvidace požáru byla hlášena až před třetí hodinou ranní.

„Hasiči museli postupně pronikat do hořící budovy a zároveň hasit požár střechy. Předběžná škoda na majetku byla odhadnuta nejméně na jeden milión korun. Příčina vzniku požáru je nadále v šetření hasičů.

Další požáry v regionu

V úterý večer zasahovali hasiči z Kroměřížska rovněž u rozsáhlého požáru myslivecké chaty v Jastřabicích, v lokalitě těsně za hranicí Zlínského kraje v rámci mezikrajské pomoci kolegům z Kyjovska.

V úterý v podvečer hasiči likvidovali požár výrobní haly s plasty ve Zdounkách na Kroměřížsku. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám