Hlavní obsah

Vandal prorazil policistům sklo vozu, proč, to sám neví

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kopřivnice

Rušnou službu měli o uplynulém víkendu policisté v Kopřivnici. V noci na sobotu byli přivoláni do jednoho z barů k potyčce. To ještě netušili, že odjedou s pavoukem na čelním skle služebního automobilu a budou pacifikovat agresivního opilce. O události policie informovala v úterý.

Článek

Hádka mezi 30letým mužem a jeho o rok mladší přítelkyní vyvrcholila kolem třetí hodiny ráno. Žena potřebovala lékařské ošetření poté, co úmyslně rozbila sklenici od piva a poranila si ruku.

Muž reagoval na výzvu policistů a z baru odešel. „Venku se však rozběhl a celým svým tělem skočil na čelní sklo stojícího policejního vozu, které rozbil,“ řekl mluvčí novojičínské policie Petr Gřeš.

Ani neví, proč to udělal

Svou agresivitu vzápětí obrátil proti policistovi, který ho pod pohrůžkou střelnou zbraní donutil, aby se uklidnil.

Když však přivolaní zdravotníci ošetřovali zraněnou ženu, její agresivní druh vlezl do sanitky a v ošetření se jim snažil bránit. Policisté mu nasadili pouta a převezli ho na záchytku.

„Po vystřízlivění policistům řekl, že si je vědom všeho co udělal, ale neví proč,“ doplnil Gřeš s tím, že se muž dopustil hned několika přestupků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám