Hlavní obsah

Dálnici D5 stále blokuje nehoda kamionů, vjezd do republiky je uzavřen

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tachov
Aktualizováno

Provoz na dálnici D5 stále blokuje nehoda kamionů, která se stala dopoledne v Německu před hraničním přechodem Rozvadov. Směr do Čech bude zcela uzavřen zřejmě ještě několik hodin. Z Čech je možné vyjíždět. Oproti tomu se už podařilo odstranit následky hromadné srážky šesti aut, která se stala na 104. kilometru dálnice u Heřmanovy Hutě.

Foto: Patrik Biskup, Právo

Ilustrační foto

Článek

"Za hraničním přechodem Rozvadov, asi 500 metrů na německé straně se srazily dva kamiony. Dálnice je ve směru do Německa průjezdná, ve směru do ČR je uzavřena," potvrdil policista z dálničního oddělení v Ostrově u Stříbra. O nehodu se starají němečtí policisté, zatím není jasné, zda je možné využít nějakou objízdnou trasu.

Následky hromadné nehody šesti osobních vozidel, která dopoledne částečně blokovala dálnici u Heřmanovy Hutě na Plzeňsku ve směru na Rozvadov, už se podařilo odstranit. Při nehodě nebyl nikdo zraněn.

"Nehoda se stala na 104. kilometru dálnice v úseku u Heřmanovy Hutě, který byl zledovatělý. Vozidlo tam dostalo smyk," uvedl operační důstojník hasičů. Postupně havarovalo dalších pět osobních aut, jeden pruh dálnice ale zůstal průjezdný.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám