Hlavní obsah

Pohřešovaného muže našli v bazénu pod ledem

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přílepy

Třiapadesátiletého muže z Přílep, po němž pátrali příbuzní a policie od nedělního rána, objevili policisté z Fryštáku na Zlínsku v pondělí utonulého v bazénu v obci Ostrata.

Článek

„Z dosavadního vyšetřování vyplývá, že muž popíjel po celou sobotu alkohol. V noci na neděli se nevrátil domů, proto ho začala jeho rodina hledat. V sedm hodin večer téhož dne se bezradní příbuzní obrátili na Policii ČR,“ informovala v úterý mluvčí zlínské policie Jana Bartíková.

„Naše hlídky okamžitě zahájily pátrací akci, kterou jsme ukončili kolem desáté hodiny v noci. Policisté obešli všechna místa, kam muž s oblibou chodíval, ale neúspěšně. V pondělí se v pátrání pokračovalo. Prohledával se i bazén, který je u restaurace, již muž pravidelně navštěvoval. Policisté rozbili led a po několika minutách našli tělo pohřešovaného muže. Podle lékařky se muž utopil,“ dodala mluvčí.

Nešťastník pravděpodobně stoupl na skluzavku u bazénu, ze které spadl do vody. Přes noc hladina bazénu zamrzla, takže tělo nikdo nemohl najít. Policisté nezjistili žádné stopy po násilí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám