Hlavní obsah

V pražském bytě byla nalezena těla zavražděných manželů

Právo, Petr Blahuš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražská policie vyšetřuje brutální dvojnásobnou vraždu starších manželů. Těla obětí objevili před několika dny hasiči, které přivolali sousedi kvůli nepříjemnému zápachu vycházejícímu z bytu v ulici Antala Staška v Praze 4.

Foto: , Novinky

Lidé z domu jsou nálezem mrtvých manželů vyděšeni. Ilustrační foto

Článek

Po otevření vstupních dveří, které byly uzamčeny, v něm šokovaní hasiči objevili těla obou manželů v pokročilém stádiu rozkladu.

Pražská policie původně považovala případ po skončení předběžného vyšetřování jen za tragickou náhodu, přivolaný lékař ale nařídil provést pitvu. Ta ukázala, že oba manžele někdo zavraždil. Lidé z domu jsou nálezem mrtvých manželů i okolnostmi jejich smrti vyděšeni.

"Pitvou bylo zjištěno, že oba manželé, 64letá žena a její o osm let starší manžel, zemřeli násilnou smrtí. Případ si proto ihned převzali specialisté naší mordparty. Z taktických důvodů nemůžeme v tuto chvíli sdělit další podrobnosti tragédie,“ řekla Právu policejní mluvčí Eva Miklíková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám