Hlavní obsah

Mladíka zabil vlak, našli ho v příkopu u trati

Právo, fre

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtyřiadvacetiletého muže srazil v sobotu před čtvrtou hodinou ráno vlak poblíž železniční stanice Suchdol nad Odrou na Novojičínsku. Muže nalezli mrtvého v příkopu poblíž trati asi hodinu poté.

Článek

„Strojvedoucí si všiml pohybu na kolejích, ale nestihl zareagovat a vlak muže srazil,“ uvedl mluvčí novojičínské policie Zbyněk Tomšík. Podle něj strojvedoucí okamžitě volal linku 112. Muže jako první objevili v příkopu hasiči.

Po příjezdu záchranky zjistil zasahující lékař, že muž nejeví žádné známky života. „Vyšetření ukázalo poranění hlavy a pravděpodobné poranění mozku,“ uvedl mluvčí moravskoslezské záchranné služby Lukáš Humpl.

Na těle muže bylo podle něj již patrné, že srážku nemohl přežít, posádka záchranné služby postiženému nemohla nijak pomoci. Policisté vyšetřují případ jako podezřelé úmrtí. „Je pravděpodobné, že muž byl ovlivněn návykovou látkou,“ dodal Tomšík.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám