Hlavní obsah

Vyproštění řidiče z kabiny kamiónu trvalo přes hodinu

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mariánské Lázně

V noci na úterý se u obce Trstěnice převrátil na bok kamión. V kabině zůstal uvězněný řidič. Jeho vyproštění bylo velmi složité, hasičům trvalo jeho vysvobození přes hodinu. Muž vyvázl bez těžších zranění.

Článek

Nehoda se stala po jedné hodině ráno na silnici z Mariánských Lázní. Kamión převážející balíky bavlny se na bok převrátil v zatáčce.

„Muž nebyl těžce zraněný a se záchranáři komunikoval, ovšem jeho vyproštění bylo značně komplikované vzhledem k poloze a poškození kabiny, která řidiči přiskřípla nohy,“ řekla mluvčí hasičů Alena Ryvolová.

Hasiči zpočátku zvažovali povolání jeřábu, který by kabinu nadzvedl a oni se mohli k muži lépe dostat. Nakonec ale zvolili postup pomocí vyprošťovacích zařízení a zraněného z kabiny vystříhali.

„Záchranná akce trvala přes hodinu a řidič byl ihned po vyproštění předán do péče zdravotnické záchranné služby,“ doplnila Ryvolová s tím, že příčiny nehody vyšetřuje policie.

FOTO: HZS Karlovarského kraje

Reklama

Výběr článků

Načítám